Home / Lajme / Maqedoni / Maqedonia me dënime stratosferike:

Maqedonia me dënime stratosferike:

2 tetor-
“MPB-ja parasheh gjoba më të larta për shoferët të cilët nuk do të respektojnë rregullat ligjore të komunikacionit. Për tejkalimin e shpejtësisë së kufizuar, edhe atë me mbi 50 km/h, gjoba do të jetë 500 euro”, ka potencuar Ivo Najdovski, inspektor i MPB-së.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) sërish është duke përgatitur rritjen e gjobave për mosrespektimin e rregullave ligjore në trafik, masë kjo me anë të së cilës do të rritet gjoba sërish për tejkalimin e shpejtësisë së lejuar për qarkullimin e automjeteve, pastaj për bisedë me celularë duke lëvizur makinë si dhe për shkak të mos-mbajtjes së rripit të sigurisë.

“MPB-ja parasheh gjoba më të larta për shoferët të cilët nuk do të respektojnë rregullat ligjore të komunikacionit. Për tejkalimin e shpejtësisë së kufizuar, edhe atë me mbi 50 km/h, gjoba do të jetë 500 euro”, ka potencuar Ivo Najdovski, inspektor i MPB-së.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *