Home / Lajme / Maqedoni / Me inovacionin ЕКО66 drejt ajrit më të pastër

Me inovacionin ЕКО66 drejt ajrit më të pastër

3 tetor- Testimet e shpikjes së Talat Molaoglu, e vërtetuan kontributin e tij ekologjik dhe dhanë rezultatet e para inkurajuese. Pajisja tashmë është eksportuar në më shumë se njëzet vende të botës dhe mundëson kursimin e 30% të konsumit të karburantit për të gjitha llojet e motorëve me djegie të brendshme.

Sot, përfaqësuesi i Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Arbër Isaku dhe rektori i Universitetit Shtetërorë të Tetovës, prof. dr. Vullnet Ameti morën pjesë në prezantimin e funksionimit praktik të shpikjes ЕКО66, që u prezantua në Universitetin Shtetërorë të Tetovës

Testimet e shpikjes së Talat Molaoglu, e vërtetuan kontributin e tij ekologjik dhe dhanë rezultatet e para inkurajuese. Pajisja tashmë është eksportuar në më shumë se njëzet vende të botës dhe mundëson kursimin e 30% të konsumit të karburantit për të gjitha llojet e motorëve me djegie të brendshme.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *