Home / Lajme / Maqedoni / MOST organizon debatin, çfarë ajri do të thithë Tetova këtë dimër?

MOST organizon debatin, çfarë ajri do të thithë Tetova këtë dimër?

30 tetor-Qëllimi i ngjarjes është që përmes komunikimit të shihen arsyet për ndotjen e ajrit në Tetovë dhe të gjenden zgjidhje të duhura.
Në debat do të flasin deputetët nga Njësia zgjedhore 6

Asociacioni qytetarë MOST sot në Tetovë organizon debat në temë “Çfarë ajri do të thithë Tetova këtë dimër?”, në kuadër të projektit “Parlamenti mobil”.
Qëllimi i ngjarjes është që përmes komunikimit të shihen arsyet për ndotjen e ajrit në Tetovë dhe të gjenden zgjidhje të duhura.
Në debat do të flasin deputetët nga Njësia zgjedhore 6, ndërsa janë paraparë fjalime edhe të përfaqësuesve të vetëqeverisjes lokale dhe të Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Gjithashtu lexo

”Lëvizja Besa do ta ketë anëtarin e saj në KSHZ”

Deputeti nga radhët e Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli për Makfaks ka deklaruar se partia në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *