Home / Lajme / Maqedoni / Seanca e parë me pyetje deputetësh

Seanca e parë me pyetje deputetësh

30 tetor-
Në mungesë të deputetëve të opozitës maqedonase, pyetjet do të bëhen nga deputetët e shumicës parlamentare dhe nga PDSH, si partia e vetme opozitare që po merr pjesë në punimet e institucionit ligjvënës.

Kuvendi do të zhvillojë sot seancën e rregullt me pyetjet e deputetëve.

Ashtu si çdo të enjte të javës së fundit të muajit, edhe sot deputetët do të mund t’u parashtrojnë pyetje anëtarëve të kabinetit qeveritar.

Kjo është seanca e parë me pyetje deputetësh e kësaj përbërje qeveritare.

Në mungesë të deputetëve të opozitës maqedonase, pyetjet do të bëhen nga deputetët e shumicës parlamentare dhe nga PDSH, si partia e vetme opozitare që po merr pjesë në punimet e institucionit ligjvënës.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *