Home / Lajme / Maqedoni / Takim rajonal për edukim financiar të fëmijëve dhe të rinjve

Takim rajonal për edukim financiar të fëmijëve dhe të rinjve

2 tetor-Gjithsej 65 fëmijë dhe të rinj nga Evropa dhe Azia Qendrore do t’i prezantojnë pikat e tyre të veprimit për krijimin e mundësive përkatëse dhe të qëndrueshme ekonomike për të rinjtë

Në organizim të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, sot dhe nesër në Shkup, do të mbahet takimi i tretë rajonal i Organizatës ndërkombëtare për edukim financiar të fëmijëve dhe të rinjve për Evropën dhe Azinë Qendrore (EAQ).
Qëllimi i takimit është që të përforcohet dhe të harmonizohet inkuadrimi financiar, edukimi ekonomik dhe nisma për sipërmarrësi për të rinjtë në rajon.
Gjithsej 65 fëmijë dhe të rinj nga Evropa dhe Azia Qendrore do t’i prezantojnë pikat e tyre të veprimit për krijimin e mundësive përkatëse dhe të qëndrueshme ekonomike për të rinjtë.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *