Home / Lajme / Rajon / Të gjithë për zgjedhje

Të gjithë për zgjedhje

12 tetor-Të vetmit që janë kundër zgjedhjeve janë diplomatët e huaj, të cilët konsiderojnë se nuk janë shterur të gjitha mundësitë e dialogimit

Të gjithë partitë politike duket se janë pajtuar për të shkuar në zgjedhje të jashtëzakonshme, pasi që marrëveshja për dalje nga kriza konsiderohet e pamundur.

Të vetmit që janë kundër zgjedhjeve janë diplomatët e huaj, të cilët konsiderojnë se nuk janë shterur të gjitha mundësitë e dialogimit. /Zeri

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *