Home / Lajme / Maqedoni / Filloi asfaltimi i rrugës afër Xhamisë së Pashës

Filloi asfaltimi i rrugës afër Xhamisë së Pashës

28 nëntor-Rruga shtrihet nga udhëkryqi i bulevardit Iliria deri në udhëkryqin e rrugës Gjorçe Petrov. Gjatësia e kësaj rruge është 280 m ndërsa gjërësia 6 m.

Sot filloi shtrimi i shtresës së parë të asfaltit në rrugën Vëllezërit Miladinov. Rruga shtrihet nga udhëkryqi i bulevardit Iliria deri në udhëkryqin e rrugës Gjorçe Petrov. Gjatësia e kësaj rruge është 280 m ndërsa gjërësia 6 m. Njëkohësisht në trotuaret përgjatë kësaj rruge punojnë edhe punëtorë të EVN-së dhe Telekomit, të cilët shtrojnë kabllot nëntokësorë. Punimet nga afër i ndoqi edhe Kryetarja e komunës së Tetovës, znj. Teuta Arifi.Tv Koha

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *