Home / Lajme / Maqedoni / Konferencë kundër korrupsionit

Konferencë kundër korrupsionit

27 nëntor-Fjalime do të kenë kryetari i KSHPK Gjorgi Slamkov, ministri i Drejtësisë, Adnan Jashari, udhëheqësja e sektorit për sundim demokratik në misionin e OSBE-së Joana Kozma dhe zëvendës përfaqësuesi i përhershëm i UNDP-së Aleksandro Frakaseti.

Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit (KSHPK) në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Shkup sot organizon konferencë në temën “Kërkesat dhe rekomandimet në implementimin e dispozitave për masat parandaluese dhe për kthimin e pronës të Konventës së KB-së kundër korrupsionit.
Fjalime do të kenë kryetari i KSHPK Gjorgi Slamkov, ministri i Drejtësisë, Adnan Jashari, udhëheqësja e sektorit për sundim demokratik në misionin e OSBE-së Joana Kozma dhe zëvendës përfaqësuesi i përhershëm i UNDP-së Aleksandro Frakaseti.
Në konferencë, mes të tjerash, do të mbajë fjalim edhe drejtoresha e Akademisë për gjykatës dhe prokurorë publikë, Aneta Arnaudovska, në cilësinë e Shefit të delegacionit të Republikës së Maqedonisë në GREKO.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *