Home / Lajme / Maqedoni / Qytetarët informohen për stazhin e tyre (VIDEO)

Qytetarët informohen për stazhin e tyre (VIDEO)

Tetovë, 03 nëntor – Fondi pensional dhe invalidor në republikën e Maqedonisë sot në qendër të Tetovës ka organizuar aksionin” Ditë me ju”, në qendër të Tetovës, ku qytetarët kanë pasur mundësi që të marrin informata për stazhin gjatë viteve që kanë punuar, transmeton Televizioni Koha.

Qytetarët e Tetovës kanë pasur mundësi që drejpërdrejt të marrin informata për stazhin e tyre në të kaluarën dhe tani. Kështu Fondi pensional dhe invalidor në republikën e Maqedonisë sot në qendër të Tetovës ka organizuar aksionin” Ditë me ju”, në qendër të Tetovës, ku qytetarët kanë pasur mundësi që të marrin informata për stazhin gjatë viteve që kanë punuar, transmeton Televizioni Koha.

Ushtruesi i detyrës drejtori fondit pensional dhe invalidor Ahmet Dautithotë se këto shërbime do të ofrohen edhe në qytetete tjera dhe qëllimi është që qytetarët të jenë sa më të informuarë për të drejtat e tyre. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *