Home / Lajme / Maqedoni / Skadoi afati për vendosjen e kasave fiskale me GPRS (VIDEO)

Skadoi afati për vendosjen e kasave fiskale me GPRS (VIDEO)

02 nëntor – Afati për sjelljen e arkave fiskale me GPRS skadoi më 31 tetor deri kur, sipas të dhënave të Drejtorisë për të ardhura publike, këtë obligim e kanë plotësuar 3.958 subjekte juridike.

Masë e përkohshme-ndalesë për kryerjen e veprimtarisë dhe gjoba në para për personin juridik dhe për personin përgjegjës, janë pjesë e sanksioneve me të cilat do të përballen firmat të cilat nuk sollën aparate fiskale me GPRS pajisje.

Afati për sjelljen e arkave fiskale me GPRS skadoi më 31 tetor deri kur, sipas të dhënave të Drejtorisë për të ardhura publike, këtë obligim e kanë plotësuar 3.958 subjekte juridike. Rreth 5.000 obligues aspak nuk e kanë filluar këtë procedurë. Obligimi të sjellin aparat fiskal me GPRS deri më 31 tetor kishin obliguesit tatimorë fitimi i të cilëve në vitin paraprak tejkalon 10.000.000 denarë, si dhe obliguesit të cilët kryejnë veprimtari hotelierike dhe fitim të derivateve të naftës me pakicë (pompat e benzinës). Për të tjerët afati është deri më 31 janar të vitit 2015.

Gjithashtu lexo

DAÇIÇ NE E DIMË PËR ÇFARË JENI MARRË VESH – (VIDEO)

Serbia pretendon se shërbimet e inteligjencës së Maqedonisë kanë përgjuar diplomatët e saj por edhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *