Home / Lajme / Maqedoni / Tetova me ajër më të ndotur, më pas vjen Shkupi dhe Manastiri

Tetova me ajër më të ndotur, më pas vjen Shkupi dhe Manastiri

26 nëntor-Në këto stacione është regjistruat tejkalim i koncentrimit të grimcave PM10 nga ajo e lejuara dhe mbrëmë janë regjistruar 100 mikrogram në metër kub, ndërsa në Tetovë 273 mikrogram.

Sipas të dhënave të portalit nacional për kualitetin e ajrit në Ministrin e Ambientit jetësorë dhe planifikimit hapësinor mbrëmë në orën 19 janë regjistruar grimca me koncentrim të lartë PM10 në stacionet matëse në Gazi Babë dhe Rektorati në Shkup, në Tetovë, Manastir, Veles dhe Kërçovë.

Në këto stacione është regjistruat tejkalim i koncentrimit të grimcave PM10 nga ajo e lejuara dhe mbrëmë janë regjistruar 100 mikrogram në metër kub, ndërsa në Tetovë 273 mikrogram.

Përqendrimi maksimal i grimcave duhet të jetë 35 mikrogram.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *