Home / Lajme / Maqedoni / Administrata komunale e Studeniçanit, dhuroi gjak

Administrata komunale e Studeniçanit, dhuroi gjak

Shkup, 16 dhjetor – Sipas të dhënave të grupit të transfuzionit, komuna e Studeniçanit është ndër të rrallat që i është bashkëngjitur këtij aksioni tejet të rëndësishëm për shpëtimin e jetës së njerëzve.

Organizata “Kryqi i Kuq” i Maqedonisë dhe Instituti për mjekësi transfuzive në bashkëpunim me Komunën e Studeniçanit gjatë ditës së hënë organizuan një aksion për dhurim vullnetar të gjakut.

Ky aktivitet ka për qëllim që të promovojë vlerat humane të shoqërisë sonë, duke dhënë mesazhin se njerëzit janë ato që edhe me gjakun e tyre shpëtojnë jetën e qytetarëve tanë.

Aksionit iu bashkëngjit edhe administrata komunale e komunës së Studeniçanit.

Sipas të dhënave të grupit të transfuzionit, komuna e Studeniçanit është ndër të rrallat që i është bashkëngjitur këtij aksioni tejet të rëndësishëm për shpëtimin e jetës së njerëzve./Ditari.mk/

Gjithashtu lexo

Specialja mbetet me një prokuror më pak!? (Video)

Prokuroria Speciale mund të mbetet edhe me një prokuror më pak. Sipas burimeve jo zyrtare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *