Home / Lajme / Maqedoni / Arifi viziton qendrën ditore

Arifi viziton qendrën ditore

30 dhjetor-Kryetarja Arifi, i siguroi prindërit dhe udhqheqësit e këtij institucioni, se Komuna e Tetovës do vazhdoj me përkrahje të kësaj qendre edhe në periudhën në vazhdim.

Gjatë kësaj dite Kryetarja e Komunës së Tetovës .Teuta Arifi qëndroi për vizitë në Qendrën ditore për fëmijë me nevoja të veçanta “Mlladost”-Tetovë, me çrast kësaj kategorie të fëmijëve u ndau pako në prag të festës së Vitit të Ri. Ndarjes së dhuratave i parapriu një program artistik i përgatitur nga këta fëmijë të cilët treaguan aftësitë e tyre dhe dëshmuan se janë jo thjesht një numër në shoqërinë tonë.Kryetarja Arifi, i siguroi prindërit dhe udhqheqësit e këtij institucioni, se Komuna e Tetovës do vazhdoj me përkrahje të kësaj qendre edhe në periudhën në vazhdim.
Poashtu gjatë aktiviteteve të ditës së sotshme znj. Arifi në ambientet e Komunës së Tetovës gjithashtu ndau pako edhe për qendrën e personave me ngecje mendore “Poraka

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *