Home / Lajme / Maqedoni / Dëshironi të shikoni qiellin me Teleskop, tani mundësia edhe në Tetovë

Dëshironi të shikoni qiellin me Teleskop, tani mundësia edhe në Tetovë

3 dhjetor-Ky aktivitet i hapër , që organizohet në kuandër të programit ‘Coffe with a Diplomat” do të mbahet përpara Qendrës për kulturë, të mërkurën prej ora 4 30 deri në ora 5 30.

Të mërkuërn në Tetovë do të mundosohet që përmes një teleskopi të shiikohet qielli dhe të vrojtohen yjet. Ky aktivitet realizohet nën organizimin e Këndit Amerikan në Tetovë dhe Ambasadës Amerikane në Shkup, ku gjithë qytetarët e Tetovës që dëshirojnë mund të shikojnë nga teleskopi për të përjetuar ndjenjën e vëzhgimit të hapësirës qiellore. Këtë mundësi e udhëheqë diplomati Amerikan , Bruce Zacharzuk që do të ndihmojë qytetarët për të parë nga afër yjet.

Ky aktivitet i hapër , që organizohet në kuandër të programit ‘Coffe with a Diplomat” do të mbahet përpara Qendrës për kulturë, të mërkurën prej ora 4 30 deri në ora 5 30.

“Ftojmë gjithë qytetarët që janë dashamirë të vrojtimit të qiellit dhe yjeve të marrin pjesë në këtë mundësi, ku diplomati Amerikan, z. Bruce Zacharzuk do jetë për të na ndihmuar që të shijojmë këtë kënaqësi” theksoi koordinatori i Këndit Amerikan në Tetovë, Gëzim Sulejamni duke shpresuar që edhe moti të jetë i përshtatshëm.

Gjithashtu lexo

Foure mbështet reformat në OBRM-PDUKM (Foto)

Ish-euroambasadori në Maqedoni, Erwan Foure, përmes një shënimi të shkurtër në Maqedoni, ka përshëndetur iniciativën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *