Home / Lajme / Maqedoni / Filloi mbajtja e kurseve të gjuhës shqipe (VIDEO)

Filloi mbajtja e kurseve të gjuhës shqipe (VIDEO)

Tetovë, 17 dhjetor – Teuta Arifi e cila theksoi që interesimi i madh i të punësuarve të administratës komunale të cilët do të mësojnë në dy grupe dëshmon gadishmërinë e institucionit për tu profesionalizuar edhe më tej me qëllim të lehtësimit të komunikimit dhe bashkëpunimit dhe ofrimit të shërbimeve cilësore për qytetarët e Tetovës.

Sot në sallën e mbledhjeve të komunës së Tetovës filloi mbajtja e kurseve të gjuhës shqipe për punëtorët maqedonas të administratës komunale.

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit Përmirësimi i mirëkuptimit ndërkulturor në komunat multietnike, i mbështetur nga Ambasada Britanike në Shkup dhe i zbatuar nga organizata joqeveritare ADI-Gostivar.

Të pranishmit i përshëndeti kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi e cila theksoi që interesimi i madh i të punësuarve të administratës komunale të cilët do të mësojnë në dy grupe dëshmon gadishmërinë e institucionit për tu profesionalizuar edhe më tej me qëllim të lehtësimit të komunikimit dhe bashkëpunimit dhe ofrimit të shërbimeve cilësore për qytetarët e Tetovës. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *