Home / Lajme / Maqedoni / Hapja e Qendrës për arsim, shkencë dhe kulturë ‘Sylejmanije’

Hapja e Qendrës për arsim, shkencë dhe kulturë ‘Sylejmanije’

14 dhjetor-Përfaqësues të muftinisë së Tetovës, organizatorë të panairit “Sylejmanije”deputet, dhe kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi kanë marrë pjesë në hapjen e Qendrës për arsim, shkencë dhe kulturë “Sylejmanije”. Kjo qendër arsimore u hap nga Fondacioni “Ilksav” kurse nga ana e Komunës së Tetovës u dhanë lejet e nevojshme për këtë institucion arsimor.

Sot Kryetarja e komunës së Tetovës z-nja. Teuta Arifi ishte e pranishme dhe beri hapjen e Qendrës për arsim, shkencë dhe kulturë “Sylejmanije”. Kjo qendër arsimore u hap nga Fondacioni “Ilksav” kurse nga ana e Komunës së Tetovës u dhanë lejet e nevojshme për këtë institucion arsimor.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *