Home / Lajme / Maqedoni / Izet Zeqiri me libër kushtuar aktivitetit të tij si deputet

Izet Zeqiri me libër kushtuar aktivitetit të tij si deputet

25 dhjetor-Prodekani për çështje arsimore në UEJL, Blerim Reka tha se një deputet si profesor Izeti i mungon paralemetit të Maqedonisë.Ai ishte shembull dhe ky libër do të lërë gjurmë në të gjithë historinë e paralemtarizmit në Maqedoni

Profesori universitarë Izet Zeqiri ka promovuar librin e tij në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë të titulluar “Me kreativitet kundër “PËR” (peripecitë e një mandati të papërfunduar.

Akademiku Abdylmenaf Bexheti tha se profesori Izet Zeqiri është jë shembull se si duhet të jetë një deputet në paralemtin e Maqedonisë edhe pse ai me një mandat të përgjysmuarë pa një grup paralamentarë e bëri atë që duhet ta bëjë çdo deputete në parlamentin e Maqedonisë.
Ndërsa prodekani për çështje arsimore në UEJL, Blerim Reka tha se një deputet si profesor Izeti i mungon paralemetit të Maqedonisë

Ai ishte shembull dhe ky libër do të lërë gjurmë në të gjithë historinë e paralemtarizmit në Maqedoni.
Profesori Izet Zeqiri thotë se është munduar që të sjellë ndryshime dhe të bësh 504 replika dhe kundër replika 199 të marrësh pjesë në 228 seanca plenare dhe të propozosh 10 ligje me 800 amandamente do një punë dhe shumë net pa gjum. Libri në fjalë, fillimisht është botuar vetëm në gjuhën maqedonase, ndërsa së shpejti do botohet edhe në gjuhën shqipe.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *