Home / Lajme / Maqedoni / Mjegull në Presekë, Pletvar dhe Strazhë

Mjegull në Presekë, Pletvar dhe Strazhë

12 dhjetor-LAMM rekomandon kujdes në drejtimin e automjetit, shpejtësi të adaptuar gjatë qarkullimit dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor. Kujdes të veçantë duhet pasur në akset të cilat kalojnë përmes grykave malore, veçanërisht në akset rrugore Katllanovë -Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, ku mund të paraqiten shembje të vogla të dheut

Për shkak paraqitjes së mjegullës, dukshmëria në Presekë është zvogëluar deri në 10 metra, në Pletvar deri në 50 metra dhe në Strazhë deri në 100 metra, informon Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM).

Komunikacioni në të gjitha rrugët tjera shtetërore në Maqedoni zhvillohet pa ndalesa, nëpër disa rrugë të lagështa.

LAMM rekomandon kujdes në drejtimin e automjetit, shpejtësi të adaptuar gjatë qarkullimit dhe respektim të sinjalizimit të vendosur rrugor. Kujdes të veçantë duhet pasur në akset të cilat kalojnë përmes grykave malore, veçanërisht në akset rrugore Katllanovë -Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Demir Kapi – Udovë, ku mund të paraqiten shembje të vogla të dheut.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *