Home / Lajme / Maqedoni / Në Shkup gjashtë aksidente për 24 orë

Në Shkup gjashtë aksidente për 24 orë

5 dhjetor-
Prej tyre, dy janë me pasoja të dëmit material dhe katër me pasoja të lëndimeve trupore, në të cilat lëndime më të lehta kanë marrë dy shoferë, katër bashkudhëtarë, dy këmbësorë dhe një motoçiklist.
Sipas evidentimit të policisë së komunikacionit, kanë ndodhur edhe tre aksidente me dëm të vogël material, në të cilat është mbushur raport evropian për aksidentet e ndodhura.

Gjatë ditës së kaluar në rajonin e Shkupit nga ana e policisë së komunikacionit është kryer kontroll i gjithsej gjashtë aksidenteve.

Prej tyre, dy janë me pasoja të dëmit material dhe katër me pasoja të lëndimeve trupore, në të cilat lëndime më të lehta kanë marrë dy shoferë, katër bashkudhëtarë, dy këmbësorë dhe një motoçiklist.
Sipas evidentimit të policisë së komunikacionit, kanë ndodhur edhe tre aksidente me dëm të vogël material, në të cilat është mbushur raport evropian për aksidentet e ndodhura.

Gjatë ditës së djeshme nga ana e policisë së komunikacionit janë sanksionuar 17 shoferë, të cilët e kanë drejtuar automjetin nën ndikim të alkoolit dhe të njëjtit janë përjashtuar nga komunikacioni, tre shoferë të cilët nuk u kanë dhënë përparësi këmbësorëve në vendkalimet e shënuara për këmbësorë dhe dy shoferë të cilët nuk e kanë respektuar kufizimin e shpejtësisë së lëvizjes.

Me ndihmën e automjetit special “kaçubeti” gjatë këtyre dy ditëve nga ana e policisë së komunikacionit janë larguar 52 automjete, të cilat e kanë penguar zhvillimin normal të komunikacionit.alsat

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *