Home / Lajme / Maqedoni / Shkolla tekstile realizon panairin e vitit të ri (VIDEO)

Shkolla tekstile realizon panairin e vitit të ri (VIDEO)

Tetovë, 29 dhjetor – Në shkollën e mesme profesionale tekstile Gjoçe Stojcevski në Tetovë është organizuar panairi i vitit të ri nga nxënësit, profesorët dhe prindërit.

Në shkollën e mesme profesionale tekstile Gjoçe Stojcevski në Tetovë është organizuar panairi i vitit të ri nga nxënësit, profesorët dhe prindërit ku ata në bashkëpunim kanë përgatitur zbukurime dhe ushqime të ndryshme dhe të njëjtat janë shitur dhe blerë mes tyre, ndërsa paratë e grumbulluara fillimisht ju dedikohen fëmijëve me aftësi të veçanta, por ata do të ndihmojnë edhe në përmirësimin e kushteve të nxënësve në këtë shkollë.

Ndryshe panaire të këtilla për vitin e ri realizohen në shkolla të ndryshme të Tetovës ku si qëllim kanë përmirësimin e kushteve të nxënësve nëpër klasat dhe shkollat ku mësojnë si dhe ju dedikohen edhe fëmijëve me aftësi të kufizuara.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *