Home / Lajme / Maqedoni / RDK do të riregjistrohet si parti

RDK do të riregjistrohet si parti

19 janar-“Të gjith degët e RDK-së në nivel nacional ndajtën obligimet dhe përgjegjësitë për fillimin e mbledhjes së nënshkrimeve ku pritet që për një periudhë të shkurtër kohore të përfundoj i gjith procesi në fjalë”, theksohet në një komunikatë të kësaj partie.

RDK do të riregjistrohet si parti

Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) do të riregjistrohet, për shkak të përmbushjes së detyrimit që një subjekt politik për çdo katër vjet duhet të riregjistrohet. Kryesia e kësaj partie ka vendosur fillimin e aksionit për grumbullimin e nënshkrimeve për riregjistrimin e partisë që vepron në skenën politike në Maqedoni.

“Të gjith degët e RDK-së në nivel nacional ndajtën obligimet dhe përgjegjësitë për fillimin e mbledhjes së nënshkrimeve ku pritet që për një periudhë të shkurtër kohore të përfundoj i gjith procesi në fjalë”, theksohet në një komunikatë të kësaj partie.

Kryesia e kësaj partie gjithashtu ka shprehur gatishmërinë për mbështetjen e iniciativave për bashkpunim korrekt dhe të sinqertë me të gjitha iniciativat e reja që paraqiten në skenën politike në vend, për të vepruar më fuqishëm në skenën politike. RDK së fundi ka zgjedhur edhe kryesinë e re dhe kryetarin Vesel Memedi, ndërsa ish- kryetari i njohur Rufi Osmani u largua nga kreu i kësaj partie pas rezultatit humbës në zgjedhjet e fun

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *