Home / Lajme / Maqedoni / Arrestohet ish-drejtori i Shërbimit Sekret, Sllobodan Bogoevski

Arrestohet ish-drejtori i Shërbimit Sekret, Sllobodan Bogoevski

19 shkurt-Në rastin ‘Agent’ që ka zgjatur disa muaj, 5 persona akuzohen për malverzime financiare, sipas akuzës personat në fjalë se përmes marrëveshjeve fiktive të ndërlidhura me një parcel në afërsi të sallës Boris Trajkovski kanë bërë larjen e parav

Ish shefi I intelegjencës Sllobodan Bogoevski sonte është arrestuar nga ana e policisë për të vuajtur dënimin me burg për rastin ‘Agent’. Ndërkoh që Gjykata Supreme duhej deri të martën të vendoste për ankesën e Bogoevskit, por policia e arrestoi sonte.

Në rastin ‘Agent’ që ka zgjatur disa muaj, 5 persona akuzohen për malverzime financiare, sipas akuzës personat në fjalë se përmes marrëveshjeve fiktive të ndërlidhura me një parcel në afërsi të sallës Boris Trajkovski kanë bërë larjen e parave.

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *