Home / Lajme / Maqedoni / Filloi sanimi i gropave

Filloi sanimi i gropave

17 shkurt-Intervenimi është kryer me mbushjen e gropave me pllaka bekatoni në këto rrugë: rr.”Strasho Pinxhur”,rr.”Ivo Lola Ribar”, tek pjesa prej shkolës së mesme të muzikës ne drejtim të stadiumit të qytetit, rr.”Bllagoja Toska”, rr.”V.Smilevski Bato” dhe rr.”V.Milladinovi”, prej tek semaforët në afërsi të xhamisë së Pashës deri tek qarkorja në afërsi të çerdhes së fëmijëve.

Komuna e Tetovës, gjegjësisht sektori për rrugë, komunikacion dhe tokë ndërtimore, sot kreu inervenime për sa i takon përmirësimit të infrastrukturës rrugore brenda qytetit. Intervenimi është kryer me mbushjen e gropave me pllaka bekatoni në këto rrugë: rr.”Strasho Pinxhur”,rr.”Ivo Lola Ribar”, tek pjesa prej shkolës së mesme të muzikës ne drejtim të stadiumit të qytetit, rr.”Bllagoja Toska”, rr.”V.Smilevski Bato” dhe rr.”V.Milladinovi”, prej tek semaforët në afërsi të xhamisë së Pashës deri tek qarkorja në afërsi të çerdhes së fëmijëve.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *