Home / Lajme / Maqedoni / Gruevski kërkon renimin e një ndërtese ne Gostivar

Gruevski kërkon renimin e një ndërtese ne Gostivar

27 Shkurt – Gruevski me dinamit të rezohet ndertesa në Gostivar dhe në qytete tjarra

Në bazë të bisedave mes Gruevskit dhe Janakievskit, që ka publikuar Zaev është edhe një bisedë ku Gruevski kërkon rrënimin e një ndërtese të madhe në Gostivar.
Gruevski kërkon që rrënimi të bëhet me dinamit dhe të kërkohen edhe ndërtesa të ndërtuara në mënyrë joligjire në komuna tjera, për shkak se përfaqësues të BE-së kanë kërkuar që ligji të mos funksionojë vetëm në rastin “Cosmos”, por edhe në raste tjera.
Njëkohësisht ai kërkon që rrënimet të mbulohen mirë nga mediumet.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *