Home / Lajme / Maqedoni / Han: Për aferën e përgjimeve duhet të formohet komision në Parlament

Han: Për aferën e përgjimeve duhet të formohet komision në Parlament

22 shkurt-Han tha se sipas praktikës politike, duhet të formohet komision në Parlament i cili do të merret me këtë çështje, por kjo gjë varet nga pjesëmarrja e të gjitha partive politike në Parlament. Kjo është edhe një arsye tjetër e mirë dhe për këtë arsye

“Ata të cilët i posedojnë materialet duhet që tërësisht t`i zbulojnë dhe të gjithë janë mirë të këshilluar që punën t`ia lënë procedurës në pajtueshmëri me pushtimin e të drejtës. Dhe të menaxhojnë me këtë situatë në mënyrën adekuate, ashtu si pritet nga një vend me perspektivë evropiane”, ka deklaruar komisar evropian për zgjerimin e BE­- së, Johanes Han në intervistën javore për REL .

Aferën e përgjimeve Han e konsideron si diçka shumë serioze, duke përkujtuar edhe një herë se punët duhet të qartësohen dhe hetohen prej atyre personave të cilët juridikisht janë të obliguar për procedurë të tillë. Han tha se sipas praktikës politike, duhet të formohet komision në Parlament i cili do të merret me këtë çështje, por kjo gjë varet nga pjesëmarrja e të gjitha partive politike në Parlament. Kjo është edhe një arsye tjetër e mirë dhe për këtë arsye.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *