Home / Lajme / Maqedoni / Prezantim i rezultateve nga projekti për luftë kundër korrupsionit

Prezantim i rezultateve nga projekti për luftë kundër korrupsionit

6 shkurt-Në njërën prej tetë komponentëve, komponenti i 5-të kushtuar përforcimit të vetëdijes publike antikorruptuese, theksojnë nga Komisioni, është realizuar hulumtim i mendimit publik në Republikën e Maqedonisë në temën “Shqyrtime aktuale për korrupsion dhe efikasitet në luftën kundër tij”.

Komisioni shtetëror për pengimin e korrupsionit sot do t’i prezantojë rezultatet e arritura deri tani nga IPA Tvinig projekti – Mbështetje për pengimin efikas dhe luftë kundër korrupsionit, të cilin e realizon në partneritet me Shërbimin federal për administratë të Republikës së Gjermanisë.

Nga Komisioni theksojnë se nga fillimi i korrikut të vitit 2014 aktivitet projektuese zhvillohen intensivisht dhe ashtu siç është paraparë.

Në njërën prej tetë komponentëve, komponenti i 5-të kushtuar përforcimit të vetëdijes publike antikorruptuese, theksojnë nga Komisioni, është realizuar hulumtim i mendimit publik në Republikën e Maqedonisë në temën “Shqyrtime aktuale për korrupsion dhe efikasitet në luftën kundër tij”.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *