Home / Lajme / Maqedoni / Reagon VMRO-DPMNE

Reagon VMRO-DPMNE

15 shkurt-“Njeriu I cili publikisht fliste se të gjitha punësimet në Strumicë janë partiake dhe dërgoi porosi deri tek qytetarët se kur do të vijë në pushtet të gjithë të punësuarit do të jetë të ndrruar me simptaizantë të LSDM-sëm, me tërë mendjen e tij shpreson që të bindë popullin që ti jap përkrahje në zgjedhje. Në Çdo pres konferencë zoran Zaev tregon se është bashkëpuntorë dhe vegël e shërbimeve të huaja, dhe këtë ai vetë e pohon”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE-së.

VMRO-DPMNE-ja sot ka reaguar mënjëherë pas publikimit të përgjimeve nga ana e LSDM-së.Në reagim thuhet:Sot Zoran Zaev vazhdon punën për qendrat e huaja me publikimin e materialeve të montuara, me çka shpreson se pa përkrahjen e qytetarëve, pa program, projekte dhe ide, do të sjellë atë në qeveri. Kuptohet, ai është I vetëdijshëm ndërsa është e qartë dhe i gatshëm që të plotësojë pritjet e shefave të tij nga jashtë.
“Njeriu I cili publikisht I tha opinionit në Maqedoni se populli maqedonas duhet që të zgjidhë nyjen, I cili me porosi ka njoftuar liderët tjerë se në pushtet atë do të sjellin shokët nga jashtë I cili kryeministrit të paktën pesë herë I ka vërtetuar se materialet e montuara I ka marrë nga shërbimet e jashta, prett që populli ti besojë dhe të votojë për atë në zgjedhje”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE.Më tej në reagim thuhet. “Njeriu I cili publikisht fliste se të gjitha punësimet në Strumicë janë partiake dhe dërgoi porosi deri tek qytetarët se kur do të vijë në pushtet të gjithë të punësuarit do të jetë të ndrruar me simptazantë të LSDM-së, me tërë mendjen e tij shpreson që të bindë popullin që ti jap përkrahje në zgjedhje. Në çdo pres konferencë Zoran Zaev tregon se është bashkëpuntorë dhe vegël e shërbimeve të huaja, dhe këtë ai vetë e pohon”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE-së.Tv Koha.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *