Home / Lajme / Maqedoni / Shfaqen video ku Boshkovski negocion për emrin

Shfaqen video ku Boshkovski negocion për emrin

22 shkurt-
Në regjistrimet që janë në gjuhën maqedonase, pretendohet se si ish ministri i Brendshëm, Lube Boshkovski i premton bashkëbiseduesit se kur të vijë në pushtet do të ndryshojë emrin.

Në Youtube janë shfaqur disa video regjistrimeve, në të cilat ish ministri i Brendshëm Lube Boshkovski, me një bashkëbisedues i cili nuk e flet mirë gjuhën maqedonase, negociojnë për ndryshimin e emrit të Maqedonisë dhe për këtë qëllim merr para.

Në regjistrimet që janë në gjuhën maqedonase, pretendohet se si ish ministri i Brendshëm, Lube Boshkovski i premton bashkëbiseduesit se kur të vijë në pushtet do të ndryshojë emrin.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *