Home / Lajme / Rajon / Sjellje e pahijshme e Edi Ramës në Bruksel: Kryeministri fyen gazetaren

Sjellje e pahijshme e Edi Ramës në Bruksel: Kryeministri fyen gazetaren

20 shkurt-Teksa Rama në takimet që pati u përpoq të bindte partnerët ndërkombëtarë se Qeveria e tij po bën hapa përpara në funksionimin e demokracisë dhe shtetit ligjor, sjellja e tij ndaj gazetares me përvojë të AbcNews në Bruksel, Erisa Zykaj ishte krejtësisht e kundërta.

Kryeministri Edi Rama ka shënuar një tjetër akt të sjelljes së pahijshme dhe arrogante ndaj medias dhe fjalës së lirë. Por, këtë herë këtë e ka bërë në në Bruksel, ku liria e shprehjes, rregullat e demokracisë dhe ndarja e pushteteve janë vlera themelore për ata që janë dhe duan të bëhen pjesë e familjes evropiane.

Teksa Rama në takimet që pati u përpoq të bindte partnerët ndërkombëtarë se Qeveria e tij po bën hapa përpara në funksionimin e demokracisë dhe shtetit ligjor, sjellja e tij ndaj gazetares me përvojë të AbcNews në Bruksel, Erisa Zykaj ishte krejtësisht e kundërta.

Rama e ka fyer gazetaren, njëherë duke u marrë me të personalisht dhe herën e dytë duke mos iu përgjigjur pyetjes me një gjest injorimi.

Gjithashtu lexo

Futet për nevoja personale në bunker, burrit i ndryshon jeta përgjithmonë

Ka ndodhur në një fshat të Elbasanit. Burri hyn për nevoja personale në një bunker …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *