Home / Lajme / Botë / Bebja me numrin 12 në ballë

Bebja me numrin 12 në ballë

27 Mars -Mjekët kanë mbetur të shokuar kur e kanë parë fëmijën.
Ai lindi në një spital në Afrikën e Jugut

Hanru van Niekerk lindi më 11 nëntor.

Megjithatë në ballë ai kishte një shifër: numrin 12.

Mjekët kanë mbetur të shokuar kur e kanë parë fëmijën.

Ai lindi në një spital në Afrikën e Jugut.

Mjekët thonë se shenja mund të zhduket me kohën.

Nëse kjo nuk ndodh, ajo mund të hiqet me lazër.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *