Home / Lajme / Maqedoni / Dyta e ditë e Kongresit tematik të BDI-së

Dyta e ditë e Kongresit tematik të BDI-së

29 mars-Gjithashtu do të flasin edhe z. Branko Azeski, Kryetar i Odës Ekonomike e Maqedonisë, Z. Menderes Kuçi, Kryetar i Odës Ekonomike Veriperendimore, Zonja Daniela Arsovska, Lidhja e odave Ekonomike në Maqedoni, si dhe do të ketë dy prezentime të anketave nga IRI dhe nga NDI.

Në ditën e dytë të Kongresit Tematik të BDI-së do të përfshin fjalim nga z. Erhard Busek, ish Zv. Kryeministër i Austrisë dhe Drejtues i Paktit të Stabilitetit, ndërsa akualisht drejton SECI.
Gjithashtu do të flasin edhe z. Branko Azeski, Kryetar i Odës Ekonomike e Maqedonisë, Z. Menderes Kuçi, Kryetar i Odës Ekonomike Veriperendimore, Zonja Daniela Arsovska, Lidhja e odave Ekonomike në Maqedoni, si dhe do të ketë dy prezentime të anketave nga IRI dhe nga NDI.
Në pjesën e dytë që fillon nga ora 14:00 do të mbahet debat mbrendapartiak dhe do të miratohet Rezoluta e Kongresit Tematik

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *