Home / Lajme / Maqedoni / Përforcim institucional për anëtarësim në BE

Përforcim institucional për anëtarësim në BE

4 mars-Në promovimin e projektit është paralajmëruar fjalim i zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane dhe IPA koordinator kombëtar Fatmir Besimit, ambasadorit të Delegacionit të BE-së në Shkup Aivo Orav, projekt-liderit nga Ministra federale për Çështje Ekonomike dhe Energji e Gjermanisë, Volf-Diter Plesing dhe ambasadorët e shteteve partnere në projekt

Përforcimi i mëtejshëm i kapaciteteve organizative dhe institucionale për procesin e integrimit evropian është titulluar tuining projekti i financuar nga Bashkimi Evropian, që do të fillojë të zbatohet prej sot në Maqedoni.

Tuining partnerë të Sekretariatit të Maqedonisë për Çështje Evropiane janë Gjermania, Polonia dhe Kroacia.
Në promovimin e projektit është paralajmëruar fjalim i zëvendëskryeministrit për Çështje Evropiane dhe IPA koordinator kombëtar Fatmir Besimit, ambasadorit të Delegacionit të BE-së në Shkup Aivo Orav, projekt-liderit nga Ministra federale për Çështje Ekonomike dhe Energji e Gjermanisë, Volf-Diter Plesing dhe ambasadorët e shteteve partnere në projekt

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *