Home / Lajme / Maqedoni / Shënim i Ditës botërore të tuberkulozit

Shënim i Ditës botërore të tuberkulozit

24 mars-Ngjarja, si edhe viteve të kaluara, është organizuar nga Mekanizmi i koordinuar kombëtar me mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë, përmes programeve të mbështetura nga Fondi global për luftë kundër HIV-SIDA, tuberkuloz dhe malaria, si dhe Instituti për sëmundje të mushkëriv

Me tryezë të rrumbullakët në të cilën do të drejtohen një numër i madh i ekspertëve, Maqedonia sot do t’i bashkangjitet shënimit të 24 marsit, Ditës botërore të tuberkulozit.

Ngjarja, si edhe viteve të kaluara, është organizuar nga Mekanizmi i koordinuar kombëtar me mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë, përmes programeve të mbështetura nga Fondi global për luftë kundër HIV-SIDA, tuberkuloz dhe malaria, si dhe Instituti për sëmundje të mushkërive.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *