Home / Lajme / Maqedoni / Shtatë valltare janë prangosur në Tetovë

Shtatë valltare janë prangosur në Tetovë

18 mars-Sipas policisë së Tetovës ata janë angazhuar si valltare, por pas kryerjes së kontrollit është vërtetuar se edhe pse kanë pasur leje për qëndrim të rregullt në Maqedoni, nuk kanë pasur leje për punë.

Gjashtë nënshtase të huaja nga Bullgaria dhe Serbia kanë pasur leje qëndrimi në Maqedoni, por jo edhe leje për punë.

Shtatë vajza janë zbuluar nga racioni I policisë në Klubin “Babilon” në Tetovë, e cila u realizua herët në mëngjes ka informuar MPB.

Pesë nga vajzat të cilat janë të moshës nga 23 deri në 31 vjet janë nga Bullgaria, një nga Serbia dhe tjetra është nënshtase maqedonase dhe vjen nga Shkupi.

Sipas policisë së Tetovës ata janë angazhuar si valltare, por pas kryerjes së kontrollit është vërtetuar se edhe pse kanë pasur leje për qëndrim të rregullt në Maqedoni, nuk kanë pasur leje për punë.

Gjatë ditës vajzat janë prangosur di dhe pronari I lokalit B.M(34) të cilët janë dërguar në Gjykatën e Tetovës.

Vajzat që kanë punuar ilegalisht do të përballen me masën e ndalesës së hyrjes në Maqedoni di dhe dënime në para.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *