Home / Lajme / Maqedoni / 60 Vjeçari një jetë plot vuajtje (VIDEO)

60 Vjeçari një jetë plot vuajtje (VIDEO)

Tetovë, 17 Prill – Kjo është jeta e 60 vjeçarit Aqim Farzizi i cili jeton në lagjen “Bllagoja Toska” në Tetovë, ai për Televzionin Koha thotë se në njërën dhomë nuk ka as rrymë elektrike, të çarat në shtëpinë e tijë e ka bërë që ai në një dhomë të ndalojë edhe rrymën elektrike, ndëresa dhoma tjerë sipas tijë së shpjeti do të ketë fatin e njetë.

Të jetosh në heshje është e vështitë jeta e tijë është një tmer, ai për çdo ditë duhet që të kujdeset për djalin e tijë 27 vjeçarë i cili vuan nga paraliza cerebrale, bashkëshortja i ka ndëruarë jetë në vitin 2007 dhe nga atëher e deri më tani është duke u përballurë me një jetë ferri, njofton Televizioni Koha.

Kjo është jeta e 60 vjeçarit Aqim Farzizi i cili jeton në lagjen “Bllagoja Toska” në Tetovë, ai për Televzionin Koha thotë se në njërën dhomë nuk ka as rrymë elektrike, të çarat në shtëpinë e tijë e ka bërë që ai në një dhomë të ndalojë edhe rrymën elektrike, ndëresa dhoma tjerë sipas tijë së shpjeti do të ketë fatin e njetë.

Kur ka të reshuara unë në këtë dhonë duhet që të vendosë enë pasi shtëpia rrjedhë, se çka do të ndodhë në të ardhemen nuk e dijë as vetë thotë Aqimi i cili mer një pension nga 6000 denar të cilat i shërbejnë për barna dhe pak ushqim, transmeton Televizioni Koha.

Shpresat e 60 vjeçarit Aqim Farizi janë tek njerëzit human, ata i dhurojën shpesh herë ushqim ja paguajn faturat, po këto janë vetëm një zgjidhje e përkohshme për të, ai ka nevojë për më shumë, ai është i vetëdijshëm se njerëzit nuk mundë tia shërojnë djalin e sëmur, apo dorën e tij që e ka nga fëmijria të paralizuar, por rregullimi i kulmit mbi kokë është një gjë që mundë të bëhet nga njerzit human. /Tv Koha/

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *