Home / Lajme / Maqedoni / 950 thirrje tek ‘Alo doktor!’

950 thirrje tek ‘Alo doktor!’

20 prill-Prej më 15 shtator të vitit 2014 deri më tani në linjën telefonike 02/15 123 për këshilla mjekësore “Alo doktor” janë regjistruar gjithsej 32.386 thirrje.

Gjithsej 950 thirrje janë regjistruar në linjën “Alo doktor” gjatë javës së kaluar. Telefonatat më së shumti kanë qenë për konsultime mjekësore për simptome të ndryshme, më së shpeshti për simptome kardiovaskulare dhe respiratorë si pasojë e ndryshimit të motit.

Të gjithë personave që janë lajmëruar u është dhënë ndihma përkatëse mjekësore dhe këshilla mjekësore si dhe terapi përkatëse simptomatike.

Prej më 15 shtator të vitit 2014 deri më tani në linjën telefonike 02/15 123 për këshilla mjekësore “Alo doktor” janë regjistruar gjithsej 32.386 thirrje.

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *