Home / Lajme / Maqedoni / Arrestohen tre biznesmenë në Shkup (VIDEO)

Arrestohen tre biznesmenë në Shkup (VIDEO)

Shkup, 02 Prill – Ministria e Punëve të Mbrendëshme njoftoi se ka arestuar tre persona me veprën penale se kanë kryer krimin duke fshehur fitimin dhe mos paguar tatimin shtetit.

Tre persona na Shkupi prej të cilëve dy pronarë të kompanive private dhe një udhëheqës i një kompanie të involvuar janë arrestuar nga ana e Policisë financiare për shkak të dyshimi se kanë kryer kriminalitet financiar prej 278 mijë eurove.

Veprën penale që dyshohet se e kanë kryer personat ën fjalë ka filluar që nga viti 2010. Kompanitë që kanë kryer krimin duke fshehur fitimin dhe mos paguar tatimin shtetit janë kompania “Hema Konsalting” dhe “Enternet DOOEL” dhe “Sajbernet Dooel” nga Shkupi.

Personat e arrestuar kanë dalë para prokurorit publik ku u është shqiptuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *