Home / Lajme / Rajon / Cili biznesmen e deshi Kallashin në pikturë në kabinetin e tij (Foto+18)

Cili biznesmen e deshi Kallashin në pikturë në kabinetin e tij (Foto+18)

Para pak ditësh erdhi njëri që mu lut të më pikturoj lakuriq – tregon Kalllashi. Ideja nuk ishte e këtij piktori, por e një biznesmeni, i cili mu lut që ta dëgjojë dhe të jem objekt i pikturës së tij, të cilën ai do ta paguante shumë.

Se te Kallashi ndodhë për ditë diçka e re dhe ka çka të tregojë për përjetimet, ngjarjet e ditës për të e rreth saj, sonte na bëri përshtypje ky rast për të cilën ajo e tregoi enkas për fansat e saj.

Para pak ditësh erdhi njëri që mu lut të më pikturoj lakuriq – tregon Kalllashi. Ideja nuk ishte e këtij piktori, por e një biznesmeni, i cili mu lut që ta dëgjojë dhe të jem objekt i pikturës së tij, të cilën ai do ta paguante shumë.

Piktori ma tregoi numrin e personit që i kishte thënë për t’më pikturuar… Kush ishte ai – e pyetëm Kallashin, e cila na tregoi se ishte një biznesmen të cilit ia caktova çmimin dhe e kushtëzova që të gjitha lekët t’ia japë piktorit i cili jetonte në skamje…

Kallashi na tha edhe këtë: Biznesmeni i një kompanie të njohur, pikturën e paska menduar ta vej në zyrën e tij…

Deshëm të dimë edhe më tepër, por ajo na premtoi se do të na tregoj nesër, meqë ishte e zënë në mbrëmje muzikore. /Kosovarja/

Gjithashtu lexo

Rrahje masive në Shkup

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *