Home / Lajme / Maqedoni / Debat për efikasitet energjetik në ndërtimtari

Debat për efikasitet energjetik në ndërtimtari

21 prill-Qëllimi ngjarjes është kompanitë anëtare të LOE, para së gjithash nga sektori i ndërtimtarisë, në bashkëpunim me komunat nga Rajonet malore të Shkupit dhe institucionet e ndërtimtarisë së bashku të kontribuojnë në promovimin dhe zbatimin më të madh të efikasitetit energjetik – ndërtim i gjelbër në ndërtimtari.

“Efikasiteti energjetik në ndërtimtari – Ndërtim i gjelbër” është tema e debatit të sotëm ku do të diskutojnë përfaqësuesit nga Lidhja e odave ekonomike e Maqedonisë (LOE) dhe Biznes qendra e rajoneve malore të Shkupit.

Qëllimi ngjarjes është kompanitë anëtare të LOE, para së gjithash nga sektori i ndërtimtarisë, në bashkëpunim me komunat nga Rajonet malore të Shkupit dhe institucionet e ndërtimtarisë së bashku të kontribuojnë në promovimin dhe zbatimin më të madh të efikasitetit energjetik – ndërtim i gjelbër në ndërtimtari.

Në ngjarje fjalim do të mbajnë Daniela Arsovska, kryetare e Lidhjes së odave ekonomike të Maqedonisë, Sokol Mitrevski, kryetari i Këshillit për zhvillim të Rajonit malor të Shkupit, Sead Koçan, kryetar i Këshillit të Maqedonisë për ndërtim të gjelbër, zëvendësministri i Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësinor, Stevo Temelkovski.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *