Home / Lajme / Maqedoni / Eko-samit për edukim ekologjik në sistemin arsimor

Eko-samit për edukim ekologjik në sistemin arsimor

24 prill-Në suaza të samitit do të ndahen çmime për institucionet arsimore, të cilat kanë arritur standarde të larta në implementimin e programeve ekologjike për edukim dhe menaxhim me institucionet në kuadër të programit “Si të bëhet eko-shkollë” për vitin mësimor 2013/2014.

Në organizim të “Shoqatës për edukim, komunikim dhe konsultim OHO”, ndërkaq në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, sot në Shkup do të mbahet Eko-samiti i gjashtë.

Eko-samiti është pjesë e programit Integrimi i edukimit ekologjik në sistemin arsimor të Maqedonisë.

Në suaza të samitit do të ndahen çmime për institucionet arsimore, të cilat kanë arritur standarde të larta në implementimin e programeve ekologjike për edukim dhe menaxhim me institucionet në kuadër të programit “Si të bëhet eko-shkollë” për vitin mësimor 2013/2014.

Do të ndahet edhe çmimi “Flamuri i gjelbër” si arritje më e lartë e programit dhe mirënjohje për nivel të bronztë dhe të argjendtë, të cilat paraqesin certifikatë ndërkombëtare për përmbushjen e eko standardeve në punën e shkollave dhe kopshteve.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *