Home / Lajme / Maqedoni / Gostivarë:Digjet një trafostacion

Gostivarë:Digjet një trafostacion

23 prill-
Para trafostacionit ndodhej një krevat i vjetër, i cili është djegur, dhe nga këtu zjarri është kapur edhe një pjesë nga konstruksioni i trafostacionit. Për një kohë të shkurtër zjarri është lokalizuar dhe u konstatua dëm në pjesën e lartme tek të gjitha elementet energjetike të trafostacionit, transformatorit, bllokut të tensionit të ulët dhe të mesëm.

Në Gostivar, sot , rreth orës 10:00 të mëngjesit, në rr. JNA është djegur kompakt-beton trafostacioni TC 57.

Para trafostacionit ndodhej një krevat i vjetër, i cili është djegur, dhe nga këtu zjarri është kapur edhe një pjesë nga konstruksioni i trafostacionit. Për një kohë të shkurtër zjarri është lokalizuar dhe u konstatua dëm në pjesën e lartme tek të gjitha elementet energjetike të trafostacionit, transformatorit, bllokut të tensionit të ulët dhe të mesëm.

Për shkak të rritjes së sigurisë, gjatë periudhës së riparimeve ishin të shkyçur rreth 300 konsumator, të cilët furnizohen nga ky trafostacvion.

Ekipet eksperte të EVN Maqedoni së bashku me policinë lokale të Gostivarit për momentin janë në terren, janë marrë të gjitha aktivitetet për shqyrtimin e arsyjes së zjarrit dhe është vendosur normalizim me furnizim të energjisë elektrike për konsumatorët nga pika furnizimi i pikës së djegur.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *