Home / Lajme / Maqedoni / Ilija Dimovski ofendon shqiptaret “Shiptari” (VIDEO)

Ilija Dimovski ofendon shqiptaret “Shiptari” (VIDEO)

Shkup, 14 Prill – Zoran Zaev sot me bombën e tijë tregoi se edhe Ilija Dimovski i ofendon Shqiptarët.

Në publikimin bisedës së dytë në mes Jankulloskës dhe koordinatorit të grupit parlamentar të VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski, i cili përdor fjalë fyese ” OVOJ E ‘SHIPTAR’ EDINSTVEN ‘SHIPTAR’ “, pas Jankulloskës e cila e përdori në bisedat e kaluara.

Në këtë bisedë flitet për punësimet partiake në Drejtorinë e të Hyrave Publike.

Gruevski urdhëron Jankulloskën dhe e pyetë se kush bën intervista atje në DAP.

Kështu që propozoj që ne të bëjmë një ekip për t’i kontrolluar punët. Gordana tha se kriteri nuk është gjithmonë profesionalizmi.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *