Home / Lajme / Maqedoni / Ivanov thirrë mbledhje të këshillit te sigurisë

Ivanov thirrë mbledhje të këshillit te sigurisë

21 prill-Takimi do të mbahet në Kabinetin e Presidentit, pas kthimit në vend edhe të kreut të Qeverisë dhe të Kuvendit. Data e mbajtjes së takimit do të njoftohet në të ardhmen, në një njoftim të radhës nga Presidenca.

Presidenti Gjorge Ivanov thirri një mbledhje, në të cilën të gjitha institucionet që kanë të bëjnë me mbrojtjen, sigurinë e vendit dhe shërbimet e kundërzbulimit, do të informojnë krerët e shtetit për ngjarjet aktuale. Takimi do të mbahet në Kabinetin e Presidentit, pas kthimit në vend edhe të kreut të Qeverisë dhe të Kuvendit. Data e mbajtjes së takimit do të njoftohet në të ardhmen, në një njoftim të radhës nga Presidenca.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *