Home / Lajme / Maqedoni / Jolevski dhe Koteski për vizitë në PA Krivollak

Jolevski dhe Koteski për vizitë në PA Krivollak

27 prill-
Gjatë vizitës Jolevski dhe Koteski do të vizitojnë disa pika punuese në lokacionet e QT Pepelishte dhe poligonin e armatës Krivollak, ku bëhet trajnimi përkatësisht selektimi.

Ministri i Mbrojtjes Zoran Jolevski dhe shefi i Shtatmadhorisë së ARM-së, gjeneral nënkoloneli Goranço Koteski, sot do të marrin pjesë në një pjesë të kursit selektiv, i cili zbatohet për personat të cilët i kanë plotësuar kushtet për kandidatë për ushtarë profesionistë.

Gjatë vizitës Jolevski dhe Koteski do të vizitojnë disa pika punuese në lokacionet e QT Pepelishte dhe poligonin e armatës Krivollak, ku bëhet trajnimi përkatësisht selektimi.

Gjithashtu lexo

Mot me diell me erë të dobët deri në mesatare

Moti sot në Maqedoni do të jetë kryesisht me diell dhe i ngrohtë me erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *