Home / Lajme / Maqedoni / Maqedoni, edhe tre festa shtetërore me ditë të vazhduara pushimi

Maqedoni, edhe tre festa shtetërore me ditë të vazhduara pushimi

14 Prill – Më 1 Maj, Dita e Punës, do të kemi edhe një vikend të vazhduar. Ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë i bie të premten. Të njëjtin muaj do të kemi edhe vikend të vazhduar më 24 maj që këtë vit i bie të dielën, ndërsa ditë jopune do të jetë e hëna.

Festat e fundit dhe ato të muajit të ardhshëm do të mundësojnë që të gjithë qytetarët, kryesisht ata të punësuar në administratën shtetërore, të shfrytëzojnë më shumë ditë për pushime.

Kjo do të jetë për shkak se datat e festave bien me ditë fundjave, ndërsa ministria e punës dhe politikës sociale ka bërë që dita e hënë të jetë ditë jopune.

Më 1 Maj, Dita e Punës, do të kemi edhe një vikend të vazhduar. Ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë i bie të premten.

Të njëjtin muaj do të kemi edhe vikend të vazhduar më 24 maj që këtë vit i bie të dielën, ndërsa ditë jopune do të jetë e hëna.

Fundjavë të vazhduar do të ketë edhe më 29 maj që i bie ditë e premte.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *