Home / Lajme / Maqedoni / Policia shtëpi më shtëpi kërkon armë në Malinë

Policia shtëpi më shtëpi kërkon armë në Malinë

26 Prill – Aksion policor në fshatin Malinë , policia kërkon armë shtëpi më shtëpi

Në aksionin policor në fshatin Malinë, i cili gjendet në afërsi të fshatit Brezë dhe Gushincë, sipas njohurive të MPB se në atë terren ka persona të lidhur me sulmin në stacionin policor në Gushincë, është kryer kontroll i shtëpive.

Pas kontrollit të shtëpive, ashtu si informoi Ivo Kotevski për Telma, janë gjetur edhe armët dhe municioni që u mor nga sulmi në Gushincë, i cili ndodhi të martën, transmeton Televizioni Koha .

Ende anjë deputet i zonës së Kumanovës nuk i ka vizituar qytetarët e Malinës .

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *