Home / Lajme / Maqedoni / Protestë e punëtorëve të falimentuar

Protestë e punëtorëve të falimentuar

30 prill-VMRO”, në të majtë në bul. “Ilinden” deri para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë. Me qëllim të zhvillimit të papenguar dhe të sigurt të komunikacionit, do të ndërmerren masa përkatëse për siguri në komunikacion.

Punonjësit e falimentuar të cilët kanë qenë tepricë teknologjike sot do të mbajnë marsh protestues për shkak të realizimit të të drejtave të tyre.

Protesta do të fillojë para Parkut të gruas në rr. “11 Tetori” para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe do të vazhdojë nëpër rr. “Dimitrie Çupovski” deri te Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, te Ministria e Financave duke vazhduar përmes bul. “VMRO”, në të majtë në bul. “Ilinden” deri para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë. Me qëllim të zhvillimit të papenguar dhe të sigurt të komunikacionit, do të ndërmerren masa përkatëse për siguri në komunikacion.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *