Home / Lajme / Maqedoni / Rebelohet nëndega e BDI-së në Çellopek (VIDEO)

Rebelohet nëndega e BDI-së në Çellopek (VIDEO)

Tetovë, 27 Prill – Njëherit antarët e nëndegës njëzëri vendosën ti tërhekën nga Dega e BDI-së Bërvenic dy antarët e deleguar nga kjo nëndegë gjegjësisht Sekretarin e Degës z.Haqim Ramadanin dhe antarin e degës z.Ali Musliji.

Më 26.04.2015 nëndega e BDI-së mbajti mledhje të jashtëzakonshme si rezulltat i mos përfilljes nga ana e Degës së BDI–së Bërvenicë dhe kryesisë qëndrore të BDI-së.

Nga mledhja e zhvilluar nga 43 antarët e BDI-së njëzëri u vendos:

1. Nëndega e BDI-së Çellopek i epërm i ngrin të gjitha aktivitetet si pasojë e mospërfilljes së nëndegës njëherit edhe anashkalimin e fshatit Çellopek pasiqë që nga themellimi i Bdi-së Fshati Çellopek nuk ka pas asnjë funksionar në nivel qëndrorë as edhe në atë regjional, Çdo her na është premtuar se pas zgjedhjeve do të përfillena dhe pas mbarimit të zgjedhjeve ina lënë në haresë. Sa për informim ky fshat ë shtë mby 1200 shtëpi, gjegjësisht mbi 5500 votues dhe nuk kan asnjë post udhëheqës si në pushtetin qëndror ashtu edhe në atë regjional.

2. Njëherit antarët e nëndegës njëzëri vendosën ti tërhekën nga Dega e BDI-së Bërvenic dy antarët e deleguar nga kjo nëndegë gjegjësisht Sekretarin e Degës z.Haqim Ramadanin dhe antarin e degës z.Ali Musliji.

Nga BDI ende nuk kanë dalur me qëndrim për zhvillimet në këtë nëndegë.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *