Home / Lajme / Maqedoni / Skandal: Redaktorët shqiptarë të RTVM-së nënshkruhen kundër Shoqatës së Gazetarëve

Skandal: Redaktorët shqiptarë të RTVM-së nënshkruhen kundër Shoqatës së Gazetarëve

20 prill-Në vazhdim është siguruar edhe reagimi origjinal në gjuhën maqedonase zyrtare i firmosur nga kryeredaktorët dhe redaktorët shqiptarë, por edhe dokumentet e firmosura.

Kryeredaktorët e shërbimeve programore të servisit publik Radio Televizionit Maqedonas (RTVM) kanë reaguar ndaj mediave ku thuhet se “këto ditë MRTV ka qenë e thirrur publikisht dhe kundër saj është nxitur një fushatë e motivuar nga interesat personale dhe frika e humbjes së pozitave nga ana e funksionarëve të SHGM (Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonis).”

Sipas gazetës Lajm e cila ka siguruar dokumentin, servisi publik përmes këtij reagimi po tregon fotografinë e vërtetë për situatën në RTVM.

Në vazhdim është siguruar edhe reagimi origjinal në gjuhën maqedonase zyrtare i firmosur nga kryeredaktorët dhe redaktorët shqiptarë, por edhe dokumentet e firmosura.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *