Home / Lajme / Maqedoni / Sot do të shpërthejë “bomba 23 “:

Sot do të shpërthejë “bomba 23 “:

19 prill-Në një nga “bombat” thonë për A1,nga burimet Brenda LSDM-së të dëgjohet se si Nikola Gruevski ka urdhëruar për sulmin fizik ndaj Zhernovskit.Nga LSDM-ja theksojnë se kjo është një ditë para sulmit dhe prishjen e komunës nga të ashtuquajturit “besimtarë”.

LSDM-ja do të shpallë” bombën” e 23-të. Siç thanë nga LSDM-ja, kjo bombë ka të bëjë me mënyrën e përballjes së pushtetit me Komunën Qendër të cilët i kanë humbur zgjedhjet lokale, pas qeverisjes 10-vjeçare.

Në një nga “bombat” thonë për A1,nga burimet Brenda LSDM-së të dëgjohet se si Nikola Gruevski ka urdhëruar për sulmin fizik ndaj Zhernovskit.

Nga LSDM-ja theksojnë se kjo është një ditë para sulmit dhe prishjen e komunës nga të ashtuquajturit “besimtarë”.

Kjo bombë do të publikohet sot në ora 14:00 në parkun e Kapishtecit./

Gjithashtu lexo

Kujt i pengon xhamia në Kodrën e Diellit dorëzohet padi penale ndaj ndërtuesit të xhamisë

Pronarët e vilave në Kodrën e Diellit deri në Prokurorinë Themelore Publike në Tetovë, kanë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *